Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sous vide berendezés 50 literes

Elérhetőség: Rendelhető

A Sous Vide System zárható főzőkamrával ellátott, vákuum csomagolt alapanyagok főzésére alkalmas berendezés.

A Sous Vide egy korszakalkotóan új konyhatechnikai eljárás, amely a készételeket egyedivé varázsolja és tárolását meghosszabbítja. A sous vide egy gasztronómiai főzési eljárás, jelentése „vákuum alatt”.  Lényege, hogy lezárt, lehetőleg levákuumozott hőálló műanyag tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig, esetenként akár 50-70 óráig a hagyományos főzéshez képest lényegesen alacsonyabb hőfokon hőkezeljük az ételt. Mivel a Sous Vide eljárás során az étel a saját levében fő meg, így az ízek megmaradnak, sőt még erősebben érezhetjük azokat. A digitális kijelzőn beállított adatokkal vezérelhető a berendezés működése. A berendezés medencéjében a víz folyamatosan kering, melyet a beszerelt automatikus keringetési rendszer irányít. A Sous Vide Systemmel a legigényesebb módon készítheti el egészséges ételeit.

Leírás és Paraméterek

Gép mérete 670*550*320mm
Teljesítmény 2kW
Feszültségigény 230V/50-60Hz
Szállítási súly 20kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!