Sous Vide

Sous Vide

A Sous Vide egy korszakalkotóan új konyhatechnikai eljárás, amely a készételeket egyedivé varázsolja és tárolását meghosszabbítja. A sous vide egy gasztronómiai főzési eljárás, jelentése „vákuum alatt”.  Lényege, hogy lezárt, lehetőleg levákuumozott hőálló műanyag tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig, esetenként akár 50-70 óráig a hagyományos főzéshez képest lényegesen alacsonyabb hőfokon hőkezeljük az ételt.

Mivel a Sous Vide eljárás során az étel a saját levében fő meg, így az ízek megmaradnak, sőt még erősebben érezhetjük azokat.

A Sous Vide Varázs zárható főzőkamrával ellátott, vákuum csomagolt alapanyagok főzésére alkalmas berendezés.
A digitális kijelzőn beállított adatokkal vezérelhető a berendezés működése. A berendezés medencéjében a víz folyamatosan kering, melyet a beszerelt automatikus keringetési rendszer irányít. A Sous Vide Varázs a legigényesebb módon készítheti el egészséges ételeit.

Ha még többet szeretne tudni a sous-vide-olásról, illetve recepteket keres, nézze meg facebook oldalunkat! 

www.facebook.hu/sousvidevarazs

 

 

 

 Sous Vide Varázs gép:

- 8 l-es víztartály

- 800 W teljesítmény

- vízkeringető rendszer

 

Külső vákuumgép:

- erős, megbízható vákuumszivattyú

- 0,9 mbar vákuum

- rozsdamentes borítás

- maximálisan 30 cm-ig hegeszthető

- tökéletes hegesztés

 

Rendelését leadhatja e-mailen a sousvide@besser21.hu címen, vagy telefonon keresztül: +36 30 221-1068,

számlázási név, cím, adószám, postázási név, cím megadásával. Amennyiben rendelését 12 óráig leadja, a következő munkanapon megkapja a csomagot.

 

 


A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.