Sous Vide

Rozé kacsamell

  1. 1. Sózom, borsozom a kacsamellet.
  2. 2. Vákuumtasakba helyezem a befűszerezett húst és egy kis rozmaringot helyezek mellé.
  3. 3. A tasakot vákuumozom, lezárom.
  4. 4. A Sous Vide gépet beállítom a megfelelő hőmérsékletre, illetve „főzési” időre, jelen esetben 57,5o ; 4,5 órára.
  5. 5. Amikor elérte a megfelelő hőfokot, belehelyezem a vízfürdőbe a vákuumozott húsokat.
  6. 6. Amikor letelt az idő, kiveszem a tasakból, és forró serpenyőben egy kis vajon kérget sütök rá.


A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.