Edénylezárók

Az edénylezárók ételek gyors és megbízható csomagolására alkalmasak ételes edényekbe, dobozokba fedőfóliával ellátva. Az edények, minőségüktől függően mélyhűtőbe, sütőbe vagy akár mikrohullámú sütőbe is helyezhetők. Megvédik a terméket és növelik eltarthatóságát.

 

Milyen edénylezárókat forgalmaz a BESSER 21 Kft.?

 

  • Manuális edénylezárók: Tökéletes megoldást jelentenek ételkiszállítóknak vagy helyszínen csomagoló éttermeknek. A fedőfólia behúzása és a sütőlap lenyomása is kézi erővel történik. Ezeknek a gépeknek nem a sebesség, hanem az egyszerűség és a strapabíróság a legelőnyösebb tulajdonságaik.
  • Félautomata edénylezárók: Használatával lehetőségünk van nagy mennyiségű edények biztonságos lezárására.  A manuális lezárókhoz képest magasabb darabszám érhető el, kezelésük, használatuk gyorsabb, egyszerűbb.
  • Automata edénylezárók: Minimális szintű emberi beavatkozást igénylő gépek. Gépsorba is építhetőek. Gyors, megbízható és erős edénylezáró gépek, amelyek maximalizálják termelékenységét.
  • Körbevágós edénylezárók: Automata, mechanikus rendszerrel húzzák be a fedőfóliát, így növelik a termelékenységet, míg közben körbevágják a doboz körül a fedőfóliát, esztétikus csomagolást biztosítva, akár tépőfüllel is.
  • Vákuum-védőgázas edénylezárók: A termékek eltarthatóságát nagy mértékben növelő edénylezáró gépek. Az edényekben levegő helyett védőgáz veszi körbe a terméket.
  • Thermoforming (mélyhúzó gépek): Ezek az edénylezáró gépek minimálisra csökkentik a csomagolás árát. Automatikusan formázzák meg az edényeket síkfóliából majd adagolás után lezárják, igény szerint vákuum-védőgázas csomagolással.
  • Töltő-lezáró gépek: Automatikusan adagolják az edényt, töltik bele a kívánt terméket, fóliával lezárják, végül körbevágják a fóliát. Kiválóan alkalmasak folyékony termékek, pl. joghurt, zsír, stb. töltésére és edényben történő csomagolására, akár tépőfüllel is.

 

Kiknek ajánljuk az edénylezárókat?

 

  • Vendéglátó ipari egységeknek
  • Ételkiszállítóknak

 

A BESSER 21 Kft. teljes körű karbantartást és szakszervizt biztosít a tőlünk vásárolt gépekre.

Forduljanak hozzánk bizalommal!

 

 

A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.