Csomagológépek

A BESSER 21 Kft. a csomagológépek széles palettáját kínálja partnerei részére. A fóliahegesztőktől, a sous vide gépeken át a töltő-csomagoló gépekig nálunk mindent megtalál.

 

Csomagológépek

 

Csomagológépek széles választékával várjuk meglévő és leendő üzleti partnereinket.

 

Kínálatunkból: Vákuumgépek, sous vide gépek, edénylezárók, flow pack gépek, fóliahegesztők és zsugorfóliázó gépek, habtálca csomagológépek, szendvics csomagológépek, sokkoló gépek.

 

Amennyiben nem talált olyan csomagológép típust amelyet keres, kérjük érdeklődjön kollégánknál.

Akciók és csomagajánlatok

Aktuális csomagológép és csomagolóanyag akcióinkat, valamint vállalkozása számára összeállított csomagajánlatainkat megtekintheti az "Akciók" menüpontban. Szerezze be csomagológépeit most még kedvezőbb áron!

Csomagológép akciók

Szerviz és karbantartás

Csomagolástechnikai eszközök teljeskörű szervizelése és karbantartása legyen szó garanciális vagy garancián túli javításról. Csomagológépek javítása rövid határidővel, garanciával.

Szerviz és karbantartás

Csomagolóanyagok

Csomagolóanyagok szinte bármihez: fedőfóliák, BOPP fóliák, PO fóliák, PE tasakok, ételdobozok, salátás dobozok, műanyag és papír poharak, habdobozok, sztreccs fóliák, vákuum tasakok, féltömlő fóliák és csomagolási segédanyagok.

Csomagolóanyagok


A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.